Raamatust leiad 25 lihtsat koogiretsepti, mis on peamiselt inspireeritud erinevatest aiast korjatud söödavatest lilledest, näiteks lavendli-, sireli-, saialille- või kibuvitsaõitest. Igale koogile vastab kindel aastaaeg ja nõnda juhatangi sind oma retseptidega läbi kevade, suve, sügise ja talve. Raamatust leiad retsepte näiteks kõrvitsa-soolakaramellikoogi, ploomi-martsipani juustukoogi ja mustika-jogurtikoogi valmistamiseks. Lisaks kookidele tutvustan sulle muudki põnevat, mida söödavatest lilledest valmistada saab.

Raamatu lõpupoole avan ukse toidufotograafia ja -stilistika maailma, millesse ma kirglikult pühendunud olen. Õpetan sullegi nippe, kuidas luua üks isuäratav toidufoto.

Soovin, et leiaksid oma kiires argielus rohkem aega nii koogi valmistamiseks kui ka hiljem selle söömiseks. Et sa vaataksid, nuusutaksid ja maitseksid – kogeksid kooki kõikide oma meeltega! Et naudiksid protsessi ja pühenduksid korraga vaid ühele tegevusele. See on täpselt see, mida isegi enda ellu aina rohkem soovin.

Raamatul on 96 lk ja kõvad kaaned

Merilin Siimpoeg, 
vabakutseline toidufotograaf, toidustilist ja retseptide looja.
www.koogikontor.ee
Lisa ostukorvi
26,90 €