Hapendamine on iidne ja laialt levinud toidu säilitamise ja väärindamise tehnika.
Minnes vastu kasinale eestimaa talvele, on viimane aeg omandada hapendamise
põhimõtted ja nipid ja siis purki pista sügise maitsed, aroomid ja vitamiinid.
Praktiline hapendamise töötuba on inspireeriv võimalus sukelduda fermenteerimise
maailma külluslikku virrvarri, kus maitsete ja koostisosade kombinatsioonidel ei ole
piire. Tule maitse, õpi ja valmista probiootilisi hapendusi.
Hapendamise töötoas:

● Teeme sissevaate hapendamisse - miks, mida ja kuidas hapendada?
● Räägime hapendamise ja tervise seostest.
● Räägime lahti hapendamise põhitõed ning omandame praktilised teadmised
sellest kuidas edukalt fermenteerida, millist varustust kasutada ning mida
hapendamise juures vältida.
● Teeme töötoas läbi köögiviljade hapendamise retsepti, selleks, et omandada
köögiviljade piimhappekäärituse baasvõtted ja põhimõtted.
● Osalejaid saavad töötoast kaasa enda valmistatud purgitäie köögivilju (koos ilusa
hapenduspurgiga), mis lähevad kodus hapnemisse.
● Osalejad saavad kaasa ülevaatliku teksti fermenteerimise teooriast ja töötoas läbi
tehtud retseptist.
● Degusteerime hulganisti Liisi poolt valmistatud erinevaid köögivilja jm
hapendusi.

Juhendaja: Liis Tuulberg - www.metsiktoit.ee

Hind: 56€
Sisaldab juhendamist ja kõiki materjale.
Loeng-töötuba-degusteerimine kestab u 2-3 h
Osalejate arv - 20 inimest

Osalust saab tühistada 48h enne üritust.
Hilisemal tühistamisel tagastatakse 20% osalustasust.

Asukoht: Telliskivi Loomelinnak, Helge Kodu Stuudio – Telliskivi Loomelinnaku sisehoovis, LaMuu kohviku kõrval.
Parkimine:
tänaval – KESKLINN
hoovis - EUROPARK

Lisa ostukorvi56 €