Kimchi teemaline loeng-arutelu.
Loengu osas räägime lahti kimchi olemuse ja
mitmekülgse tähtsuse Korea köögis ja kultuuris, teeme ülevaate erinevatest kimchi’dest ning asetame kimchi Korea aja-ja kultuurilukku.
Loengu osas käime ka lühidalt üle fermenteerimise mõiste ja põhitõed, seda just kimchi fermenteerimiseprotsessi kontekstis. Räägime kimchi ja probiootiliste fermenteeritud toitude tervislikkusest.
Praktiline kimchi valmistamise töötuba. Kimchi töötoas teeme läbi hiina või peakapsa kimchi retsepti erinevad etapid, selleks, et osalejad omandaksid kimchi valmistamise baasvõtted.
Osalejaid saavad töötoast kaasa enda tehtud purgi
värsket kimchi-d (mis läheb kodus edasi hapnema).. Lisaks saavad osalejad kaasa ülevaatliku digitaalse kimchi raamatu, mis sisaldab huvitavat infot kimchi
(ja Korea) kultuuri- ja ajaloost, põhjaliku sissevaate kimchi telgitagustesse, kimchi tegemise know-how ja retseptid.

Degusteerimine. Töötoa lõpus degusteerime töötoa läbiviija poolt kaasa toodud erinevaid kimchi’sid

Loeng-töötuba-degusteerimine kestab u 2-3 h ning on mõeldud minimaalselt 8 osalejale ja maksimaalselt 20 osalejale.
Loengu-töötoa läbiviimise hind: €56/osaleja

Juhendab: Liis Tuulberg
www.metsiktoit.ee

Osalust saab tühistada 48h enne üritust.
Hilisemal tühistamisel tagastatakse 20% osalustasust.


Lisa ostukorvi56 €