Kimchi teemaline töötuba koos degusteerimisega.
Töötuba koosneb kolmest osast degusteerimine + loeng+valmistamine.
1. Koguneme, tutvume ja hakkame kohe kimchit sööma. Degusteerimise kõrvale pakume maitsvat käsitöösaia + tervitusjooki.
2. Loengu osas räägime lahti kimchi olemuse ja
mitmekülgse tähtsuse Korea köögis ja kultuuris, teeme ülevaate erinevatest kimchi’dest ning asetame kimchi Korea aja-ja kultuurilukku.
Loengu osas käime ka lühidalt üle fermenteerimise mõiste ja põhitõed, seda just kimchi fermenteerimiseprotsessi kontekstis. Räägime kimchi ja probiootiliste fermenteeritud toitude tervislikkusest.

3.Praktiline kimchi valmistamise töötuba.
Teeme läbi erinevate koostisosadega kimchi retsepti ja läbime erinevad etapid, selleks, et osalejad omandaksid kimchi valmistamise baasvõtted.
Teie käsutuses on suur valik puuvilju, köögivilju ja kapsaid - ise valid, millest kimchit tegema hakkad!

Osalejaid saavad töötoast kaasa enda tehtud purgi
värsket kimchi-d (mis läheb kodus edasi hapnema).. Lisaks saavad osalejad kaasa ülevaatliku digitaalse kimchi raamatu, mis sisaldab huvitavat infot kimchi
(ja Korea) kultuuri- ja ajaloost, põhjaliku sissevaate kimchi telgitagustesse, kimchi tegemise know-how ja retseptid.

Loeng-töötuba-degusteerimine kestab u 2-3 h ning on mõeldud minimaalselt 10 osalejale ja maksimaalselt 14 osalejale.
Loengu-töötoa läbiviimise hind: €59/osaleja

Juhendab: Liis Tuulberg
www.metsiktoit.ee

Broneeringu saab tühistada 24h enne toimumist. Hilisema tühistamise korral tuleb tasuda kokkulepitud summast 20%

Lisa ostukorvi59 €